ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми визнаємо важливість захисту ваших персональних даних і зобов'язуємося виконувати їх обробку та зберігання з належною відповідальністю та з дотриманням застосовних в Україні законів про захист персональних даних.

На нашому вебсайті ми можемо збирати персональні дані про вас як фізичну особу в перерахованих нижче сервісах, обсягах і цілях: Електронні повідомлення.

Дані, які відвідувач сайту відправляє по електронній пошті, використовуються виключно HR-службою Донпромтранс для пошуку кандидатів на наявні в компанії вакансії.

Персональні дані, залишені відвідувачами на даному сайті, і відправлені по електронній пошті office@dpt.com.ua не використовуються в маркетингових цілях, не передаються іншим особам і організаціям і використовуються виключно з метою, зазначеною вище.

Зверніть увагу, що в деяких обставинах ми можемо передавати зібрані через сервіси сайту дані органам державної влади відповідно до їх повноважень для виконання вимог законодавства України.

Наша мета - захист ваших персональних даних. Ми впроваджуємо розумні фізичні, адміністративні і технічні засоби, які допомагають захистити ваші персональні дані від несанкціонованого доступу, використання і розголошення.

Ми зобов'язуємося зберігати зібрані через даний сайт персональні дані не довше, ніж це необхідно для досягнення цілей, для яких виконується їх збір і обробка, забезпечивши їх безпеку, обробку та зберігання відповідно до застосовних законодавчих і нормативних вимог.

Free Joomla! template by L.THEME